Munay ki initiaties (inca sjamanisme)

ontvang de helige inwijdingen ( energie overdracht) en kom dichterbij jouw ware essentie.


Het betreft 9 initiaties (rites) zoals : de rite van heling, rite van de ziener,

in het najaar van 2022 ga ik samen met een collega de Munay ki inwijdingen doorgeven aan een groep.

Dit zal samen vallen met de workshopdagen intro in sjamanisme ( 5 middagen in najaar) zodat deelnemers hiervan ook deze optie kunnen boeken.

Wil je hierbij zijn, laat me dat weten.

UIteraard is 1 op 1 ook mogelijk om initiaties door te geven, houd er rekening mee dat er tijd moet zitten tussen de inwijdingen zodat deze zich kunnen ontvouwen.

Gangbaar is bv 9 inwijdingen verdeeld in 3 per keer over 2 maanden. ( begin en einde van maand 1 en dan weer na een maand)


Munay-Ki betekent 'ik hou van jou' of ‘wees zoals je bent' ( is een Quechua woord)

De Munay-Ki rites van initiatie geven kracht en wijsheid om dichterbij jouw ware kern te komen en te blijven.. Deze 9 initiaties zijn universeel voor alle indianen tradities, uitgevoerd in verschillende vormen en stijlen. Ze zijn afgeleid van de grote initiaties door de eerste medicijnmannen en -vrouwen, de Laika, de oude Earthkeepers.

De eerste 4 initiaties zijn gericht op bescherming en heling van jezelf.

Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en je zult rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.

Vervolgens ontvang je 3 initiaties waardoor je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.

Uiteindelijk, als je de laatste 2 initiaties ervaart, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, helen en overlijden.

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (‘wees zoals je bent'). Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf' die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en je gelukkig maken.

Doel van de Munay-Ki inwijdingen is een "innerlijke metamorfose", is zelfheling. Dat uit zich op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau.