shamanic coaching

Unieke combi van coaching, sjamanisme met een vleugje hypnose.

Durf jij de diepere gevoelslagen op te zoeken en los te laten ?


Coaching


Met behulp van de BUR methode leg ik de onderliggende gevoelslagen bloot. Dit is het eerste deel van de sessie.

Vaak is het probleem waar de client mee komt niet het probleem maar een gevolg van het probleem. Een verslaving is voor een client vaak de oplossing van het probleem totdat ze inzien dat de verslaving niet het probleem is maar de reden waarom ze roken/ drinken/ gokken.

Bij deze wijze is het is van belang om je probleem te "ownen".

Waar heb je last van? Wanneer doe je dat? Waarom doe je dat? Waarom hou je jouw probleem in stand?

Dit soort vragen helpen om het onderliggende probleem bloot te leggen en de bijbehorende belemmerende overtuigingen en vastzittende emotie s.

Als we zover zijn kunnen we de intentie bepalen wat je gaat loslaten in de illuminatie sessie. Dit is een sjamanistische transformatie- techniek die belemmerende gedachten/overtuigingen en vastzittende emoties kan transformeren.

Om door de weerstand te gaan (ego) helpt een vleugje hypnose.

Een waanzinnige manier om alle belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en niet ge-uitte emoties los te laten en meer en meer bij jouw ware kern komt.


BUR methode

coaching

SjamanismeEnergetisch


Ik ben begonnen als energetisch behandelaar. Vervolgens ben ik gaan studeren.

Iin 2015 volgde ik de opleiding tot BrainQ therapeut van Exendo. Al snel volgde therapeutische microbiologie bij Sanitas Humanus (darm therapeut) Vervolgens studeerde ik in met veel plezier bij Vitakruid en OPFG en werd Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut.

Toen bleek dat als ik Medische Basiskennis op HBO niveau zou volgen, ik aan de (best strenge) eisen van de zorgverzekeraars zou voldoen en mijn clienten (die aanvullend verzekerd zijn) in aanmerking komen voor (deels) vergoeding van mijn consulten. Dus volgde ik HBO medische basis kennis.

In januari 2019 startte ik het 2 jarige traject "Sjamanisme voor therapeuten" bij BUR Health waar ik het gehele medicine wheel heb doorlopen en nu full mesa carrier ben (trauma heling)

Het heeft lang geduurd voordat ik trots durfde te zeggen dat ik energetisch behandelaar ben. Ik was altijd bang dat mensen me vreemd en zweverig zouden vinden. Dat is in de loop der jaren geleidelijk veranderd. Het studeren gaf me in eerste instantie een "normaler" gevoel. Alsof deze kennis mijn werk normaler/serieuzer maakte.

Nu is het in balans, de kennis en ervaring maakt het plaatje compleet. En nu zie ik mijn energetische kwaliteiten als een pluspunt/mijn X-factor waarmee ik me onderscheid van andere therapeuten.

Sjamanisme

full mesa carrierTrauma heling


Als het werkelijke probleem is gedefinieerd en de intentie bepaald is wat de client wil gaan loslaten kan een illuminatie sessie gestart worden. Dit is een oude transformatie techniek uit het Inca- Sjamanisme. Via een vleugje hypnose kunnen we door de weerstand heen en kan het brein afdwalen naar triggers die de oorzaak zijn van het probleem. Zo kunnen en dan opeens situaties uit het verleden naar boven komen die we doorleven, oplossen.

Er wordt gebruik gemaakt van bepaalde adem-halingstechnieken, van een gekozen steen uit mijn mesa die op de chakra's komt te liggen, van spirituele hypnose en indien nodig wordt er negatieve energie verwijderd. Tevens help ik je om de pijnlijke situaties uit het verleden op te sturen en op te lossen, om de emotionele lagen te neutraliseren zodat deze geen trigger meer vormen in het heden.

Binnen het Sjamanisme maken we gebruik van de ziel en tijd. We reizen naar het verleden waar de pijn/ trauma is ontstaan en lossen het daar op zodat het in het heden niet meer opspeelt. Bij pijnlijke momenten splitst de ziel zich van het lichaam. Dit gebeurt als het te pijnlijk is voor de ziel. Dit bevestgt de psychologie ook. Vaak hoor je dat iemand het gevoel heeft dat zij/ hij een stukje van zichzelf mist, of dat hij/zij geen plezier/ passie meer ervaart (zonder beZIELing) of een grote leegte voelt.

Binnen het Sjamanisme noemen we dit SOUL LOSS. Je verliest stukjes van jezelf, van je ziel. Het mooie is dat er binnen het Sjamanisme een manier is om deze zielsdelen weer terug te halen. Dat kan via een zielsreis - SOUL RETRIEVAL- zielshereniging. Dit kan je aanvullend op een illuminatie sessie boeken.


illuminatie sessiefull mesa carriershamanic drum
talking stick


trauma heling via illuminatie sessie ( Sjamanisme)

Een nieuwe tool die ik succesvol toepas is de illuminatie sessie. Een oude transitie techniek uit het inca -sjamanisme. Deze wordt vooraf gegaan door de BUR methode om tot het werkelijke probleem te komen ( de gevoelslagen die onder het probleem liggen). De illuminatie- sessies zijn een combinatie van coaching & sjamaninsme met een vleugje hypnose. Meer info klik h ier of ga via navigatiebalk: menu: home - illuminatie


coaching via BUR methode & Sjamanisme

Coaching: waar loop je vast, wat wil/ kan je, wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen.

Welke belemmerende overtuigingen heb je?

Welke vastzittende emoties heb jij last van? ( bijv. angst ,verdriet, boosheid, twijfel)

Is er sprake van een negatieve gedachtenspiraal?