Energetisch


coachingEnergetischIk ben ooit begonnen als energetisch behandelaar.

In de loop van de jaren ben ik gaan studeren ( BrainQ Therapeut, Therpeutische microbiologie, Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut en Medische Basiskennis)

Het heeft lang geduurd voordat ik trots durfde te zeggen dat ik energetisch behandelaar ben. Ik was altijd bang dat mensen me vreemd en zweverig zouden vinden. Dat is in de loop der jaren beetje bij beetje veranderd. Het studeren gaf me in eerste instantie een "normaler" gevoel alsof deze kennis mijn werk normaler/serieuzer maakte. Het is nu in balans, de kennis en ervaring maakt het plaatje compleet. En nu zie ik mijn energetische kwaliteiten als een pluspunt/mijn X-factor waarmee ik me onderscheid van andere therpeuten.


Energetische kwaliteiten:


trauma heling
energie doorgevenstress, angst, trauma behandelen door orhomoleculiar therapeut Marijntje Antonishelder wetendheid
trauma heling

stress/ angst release

Bij stress/ angst release consulten ga ik met jou op zoek naar triggers uit het verleden en neutraliseer ik deze mbv technieken gecombineerd met energie. In gedachten ga je naar die situatie terug en doorleef je deze weer terwijl ik je energie geef. Zo wordt de emotie, die als een etiketje op die gebeurtenis zit, geneutraliseerd. Vervolgens blijft er een neutrale gebeurtenis over die jou (en jouw lichaam) niet meer verzwakt.

Dat kunnen losse angsten of stress situaties zijn waar je je bewust van bent. Echter er kunnen ook onbewuste zaken spelen die ik boven water kan krijgen. Zo kan iets of iemand nu in je leven je doen denken aan iets uit je verleden. Dat zijn de zogenaamde "triggers". Zo kan iets of iemand je nu triggeren maar kan jij het refereren aan een oudere gevoel.

Een nieuwe tool die ik sinds ik deze beheers succesvol toepas is de "illumination - techniek". Een oude transitie techniek uit het inca -sjamanisme. Deze wordt voorag gegaan met de BUR methode om tot het werkelijke probleem te komen ( de gevoelslagen die onder het probleem liggen). De illuminatie- sessie zijn een combinatie van coaching & sjamaninsme met een vleugje hypnose. Meer info klik hier


coaching:

Coaching is tevens mogelijk: waar loop je vast, wat wil/ kan je, wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen. Hierbij komen mijn energetische kwaliteiten goed van pas. Ik hoor bv vaak dat ik iemand snel door heb, kan "lezen", sterk ontwikkelde intuitie of hoe je het ook wlt noemen