moe, orthomoleculair therapie helptMoe ?

Burn out

uitgeputte bijnieren/ hypo adrenalisme

geestelijk en/of fysiek moe

stress, orthomoleculiare therapie helptStress ?

Onrust: malen/piekeren

Agitatie/snel geïrriteerd

Moeite met loslaten

depressie, orthomoleculaire therpaie helptDepressief ?

Depressie

Verminderde plezierbeleving


concentratieproblemen, ADHD,  behandelen met BrainQ  en orthomoleculaire therapie Concentratieproblemen?

ADD/ADHD

Brain fog

Vergeetachtig

ASS (autisme spectrum stoornissen)

Slaapproblemen?

moeilte met inslapen

moeite met doorslapen/vaak wakker

moe wakker worden


verslavingen behandelen met brainQ therapieVerslavingsproblemen?

Middelen- en gedrags verslavingen

Afbouwen van:

anti depressiva /benzodiazepines/

Ritalin/Concerta

orthomoleculaire geneeskunde praktijk balans balans

BrainQ visie

De BrainQ visie is een visie/ wijze om de expressie van je genen te beïnvloeden d.m.v. epigenetische factoren zoals voeding, leefstijl en suppletie (nutritionele-interactieve voedings-supplementen)

Ik pas deze inzichten toe in mijn praktijk met zeer mooie resultaten!

Grootste deel van mijn clienten is moe en blijkt dat de reserves op zijn. Een burrn out of op weg naar een burn out. (in de volksmond: uitgeputte bijnieren genoemd, ofwel hypo adrenalisme) Dit gaat meestal in combinatie met een verstoorde schildklierwerking (te traag of te snel).

Middels de BrainQ wijze en suppletie is deze klacht sneller om te keren omdat de in te zetten supplementen (van Exendo) stress remmen en werken op de aansturing van de bijnieren op brein-niveau, en/of de verstoring van de neurotransmitters door de exorfinen verhelpen.

Er is niet één algemene aanpak hiervoor maar er wordt op maat gekeken welke mate van uitputting er sprake is en welke receptoren in het brein "down" gereguleerd zijn (MOR/DOR/KOR)

Epigenetica

Epigenetica bestudeert de invloed van verschillende omgevingsfactoren op de werking (expressie) van de genen. Er wordt gekeken naar de omkeerbare veranderingen in de functie van de genen.

Factoren zoals voeding, beweging en stress beïnvloeden de expressie van onze genen.Zo verminderen exorfinen (opiaten uit gluten, zuivel, soja en micro-organismen), suiker en andere troostvoeding de expressie van de genen die het beloningssysteem en het antistresssysteem aansturen. Bij mensen met een exorfinen-intolerantie (onvoldoende kunnen afbreken van exorfinen door het DPP-IV enzym) ontstaat na verloop van tijd dan ook een verhoogde prikkelgevoeligheid en verminderde beloning.

Epigenetica betreft factoren buiten je genen die van invloed zijn op je genen. Dat wat nu leefstijlgeneeskunde wordt genoemd.

Factoren zoals: stress, voeding, beweging, toxciteit, klimaat. Deze factoren blijken veel meer invloed op onze gezondheid te hebben dan men dacht. Jouw gezondheid heb je dus invloed op !

orthomoleculaire  en BrainQ therapie balans-balans

Vind een BrainQ therapeut klik hier

ADHD, orthomoleculaire  en BrainQ therapie balans-balans