comments powered by Disqus
comments powered by Disqus

Thea 18-12-2014

tevreden

 In het algemeen gaat het vrij goed. Wat ik vooral heel duidelijk merk, is dat ik rustiger ben geworden. Meer blijer en tevredener met mezelf. (minder snel opgefokt en gefrustreerd ) En dat is al een groot goed voor mij. Zeker met de zware tegenslagen van de laatste jaren.Het slapen kan beter en ook in hoofd, nek en schouders mag het wat ontspannener zijn . Ook al zijn beide onderwerpen verbeterd. Ik ben in ieder geval héél blij dat ik je via de site van de Energieke Vrouwenacademie heb gevonden.

Harry 29-11- 2014

koetsiershand/-pees
Binnen een maand sterke verbetering, soepeler en kleiner wordende plek!! 
Met de Dupuytren mix van Marijn, 2 maal daags een druppel in-masseren.

Alex 26-11-2014

Behandeling
Marijn heeft mijn gehele gezin onder handen genomen, inclusief mijn persoon. Wij zijn zeer tevreden over Marijn en haar werkwijze. Marijn is in staat om tekorten op te sporen, om vervolgens deze op te lossen c.q. 'in balans te brengen' met voedingsadviezen en eventueel gebruik van supplementen. Wat ik daarnaast erg fijn vind is dat Marijn 'Weston Price' begrijpt en omarmt. Advies op maat dus met volledig respect van onze manier van eten.

Binnen ons gezin ervaart eenieder een verbetering van het gestel. Bij het ene kind meer als de ander, maar mijn zoon heeft enorme sprongen vooruit gemaakt nadat bleek dat hij last heeft van een forse caseïne-intolerantie. Zelf heb ik ook qua gestel een paar flinke stappen vooruit gezet. En bij mijn dochter (met ADHD) zjin de veranderingen ronduit spectaculair. Zij wordt milder, blijer en heeft meer energie.

Mocht je advies wensen over je eigen lijf en lendenen dan kan ik je in alle oprechtheid Marijn aanbevelen.

Nelleke 09-11-2014

Consult
Een maand geleden ben ik voor het eerst naar Marijn gegaan, omdat ik graag wilde weten welke voeding ik beter wel of niet kon nemen en welke supplementen ik nodig had om tekorten aan te vullen. Ze heeft uitgebreid de tijd voor me genomen en de volgende dag had ik al een volledig verslag per mail ontvangen. Top!
Dinsdag ben ik weer gegaan en mijn gezondheid bleek behoorlijk vooruit gegaan te zijn, zoals o.a. de werking van de lever, darmen en spijsvertering.
Voor mij was het vooral opvallend dat mijn stramme nek- en schouderspieren weer helemaal soepel waren en dat het slapen ook beter ging. Vannacht heb ik zelfs voor het eerst sinds 17 jaar zonder slaapmiddelen kunnen slapen. Hier ben ik echt heel erg blij mee!
Dank je wel Marijn :D

Marloes van Reek 04-10-2014

Vitaal en fit
Hallo Marijntje. 
Nog geen drie weken terug was ik bij jou. En ik kan je vertellen dat ik mij een stuk vitaler en steviger voel.  Ook had ik zomaar een dag zonder aanvallen en dippen. En was ik vergeten om mij naar te voelen in de auto ( rijangst vanwege angst voor flauwte). Ook de spanning in mijn bovenrug is weg. 
Heel fijn. Dank je wel. 

Onze dochter van 20 volgt dapper jou adviezen op en kan zelfs de grote capsules doorslikken. Ze voelt verandering maar kan het nog niet benoemen. 
Mooi werk heb jij. 
Harte groet, Marloes

Janine Hovenga-Zwama 24-09-2014

Dankjewel!!!
Hoi Marijn, even een reactie omdat er iets heel bijzonders is gebeurd. Ik was begin april bij je geweest en kreeg daarna een pijnloze menstruatie. ( Na een lange tijd geen menstruatie) 

De maanden erna gebeurde er niets behalve in het begin wat bloedverlies. Ik dacht dat ik weer terug bij af was en baalde flink, omdat ik wel mijn best deed met gezond eten en zorgen voor mezelf (maar het lukte niet altijd even goed). Ik was soms misselijk, duizelig, moe, buikpijn, opgeblazen buik... En mijn buik bleef maar dikker worden. En ik maar denken dat het van de tarwe en yoghurt kwam, wat ik wel af en toe weer nam. 
Blijkt nu, nadat ik 2 dagen geleden een zwangerschapstest heb gedaan en gister een echo heb laten maken, dat ik al 5 (!) maanden zwanger ben. 

Ik was gewoon super vruchtbaar terwijl ik dacht dat m'n lichaam helemaal in de war was en ik geen kinderen zou kunnen krijgen. 
Dankzij jou ben ik in balans gekomen en ben ik gewoon hartstikke gezond (en het kindje ook). 

Dat wilde ik je even laten weten!
Groetjes Janine

Amira Samson 09-09-2014

Behandeling
Heb voor mijzelf en mijn dochter gekozen voor een behandeling op afstand van Marijn incl een tekorttest. De enorm vriendelijke levenshouding van Marijn is voor mij een zeer prettige bijkomstigheid. Een goed gevoel van uitwisseling van energie: geld, vrolijkheid, meedenken met ons op allerlei vlakken, bereikbaar zijn, etc. Dit alles laat een prettig gevoel achter van congruentie en balans en vertrouwen. 

Dan nog de behandeling: na 2 maanden supplementen nemen en voedingsadviezen opvolgen op allerlei vlakken zie ik nog steeds verbetering bij ons beiden, een positieve spiraal. Van het verdwijnen van eczeem t/m verdwijnen van sterke stemmingswisselingen. 
Ben erg tevreden en eindelijk van het gevoel af dat er iets mist in onze voeding maar wat?

Linda 13-07-2014

Dupuytren
Daar zit je dan... Dupuytren zegt de dokter.
Je bent 33 veel te jong om het nu al te hebben.
Wat kun je eraan doen? Niks is de conclusie... 
Bij kromgroei operatie, tot die tijd niks...

Toen het besef er was, wat me te wachten staat.
Niet meer kunnen tekenen als kunstenaar, niet meer kunnen sporten als fanatiek sporten... Wilde ik het er absoluut niet bij laten zitten.
Dus ik ben op internet gaan zoeken.
Na een flinke speurtocht stuitte ik op de site van Marijn.
Contact gezocht, crème gekocht. baad het niet schaad het niet dacht ik.

Twee maanden verder helemaal blij.
De pees is extreem veel zachter, je ziet hem bijna niet meer zitten.
Dus ik ga blijven smeren met de crème.
Wel sporten en wel tekenen en geen operatie.
Dank je, Liefs Linda

Veronique 13-07-2014

Ervaring
Verbazingwekkend! Toch ietwat sceptisch ben ik naar Marijn geweest want ja, ietwat zweverig allemaal maar toch ook heel spannend .
Heb vervolgens mn bloed laten prikken om te zien of ze het bij het rechte eind had en verdomd het klopt helemaal.
Hoe byzonder is dat!
Dus bij twijfel.....doen!
Er is meer tussen hemel en aarde!
Echt.

Hilda 19-05-2014

Ervaring
Verbazingwekkend! Toch ietwat sceptisch ben ik naar Marijn geweest want ja, ietwat zweverig allemaal maar toch ook heel spannend .
Heb vervolgens mn bloed laten prikken om te zien of ze het bij het rechte eind had en verdomd het klopt helemaal.
Hoe byzonder is dat!
Dus bij twijfel.....doen!
Er is meer tussen hemel en aarde!
Echt.

Eva 17-05-2014

afspraak met Marijn
Marijn geeft mijn de sleutels en de richting gegeven - de rest van het werk moet ik zelf doen. Nu weet ik wat het woord "empower" betekent. Dat is precies wat Marijn doet.
Het is geen quick fix, geen wonderpil, maar het is een duurzame basis waarop ik mijn huis kan (weder)opbouwen.
Dankjewel, Marijn!

GeneviƩve 02-05-2014

Marijn is geweldig!
Ik besloot om een afspraak met je te maken omdat ik al heel lang heel moe en lusteloos ben en chronische pijn in mijn rug heb door een hernia. En wat een geweldige afspraak heb ik met je gehad! Hoewel ik zonder reden heel moe was toen ik bij je wegging, voelde ik me zo veel beter. 

Je hebt me weer terug in balans gebracht en me heel veel goede energie gegeven. Zonder het te weten heb je ervoor gezorgd dat ik weer hele warme voeten heb, geen ijsklompen meer. Ik heb geen last meer van nachtzweten. Verder is de pijn in mijn rug grotendeels verdwenen. 

Ik ben op Koningsdag met mijn jongste dochter naar de vrijmarkt geweest en ik heb de hele ochtend en middag gelopen/geslenterd. Iets dat normaal gesproken funest zou zijn geweest voor mijn rug, maar niets anders is waar, ik heb bijna geen pijn en ben zo fris als een hoentje! 

Ik heb je niet verteld welke klachten ik allemaal had en toch wist je feilloos de pijnpunten in mijn lichaam te vinden en te 'genezen'. Ik heb ook het gevoel dat je de blokkades uit mijn lijf hebt verwijderd. 

Dank dank dank dank je wel! Ik bel je snel voor de vervolgafspraak over twee maanden. Je bent geweldig, dus als ze de volgende keer op een feestje vragen wat je doet, zeg je maar gewoon "Ik doe hele geweldige dingen!!" :-)

Nel 10-04-2014

Eerste consult
Minder moe!

Ik was recent bji Marijntje, ik was haar op het spoor gekomen bij het zoeken naar een remedie tegen de zgn. Koetsiershand. Hoe wonderlijk kan iets lopen. Ze scande me ahw en vond verschillende dingen waardoor mijn moeheid en pijn verklaard werden. Want dat was waarvoor ik ook naar haar toe wilde. Ze spoorde ook een aantal tekorten op. 

Nu, na een aantal dagen ervaar ik minder moeheid en iets minder pijn. Ook viel er iets van me af qua emotionle lading. Al met al kan ik zeggen dat het consult zin had en dat ik haar bevindingen herkende. Is belangrijk omdat je dan ook meer gemotiveerd bent de adviezen op te volgen. Het is fantastisch dat je al zo snel een uitgebreid verslag krijgt. Je kunt echt niet alles onthouden en zo heb je een naslagwerk voor als je iets hebt van: wat zei ze ook alweer? 
Ik ga terug voor controle en kan mailen als ik vragen heb. Het is me goed bevallen!

Trudy 27-03-2014

1e test en behandeling op afstand
Via de Energieke vrouwen Facebook in contact gekomen met Marijn! Ik heb haar weinig informatie gegeven en was heel verbaasd over wat er allemaal uit kwam en dat op afstand! Begin februari ben ik op afstand getest, enerzijds bevestigend, anderzijds nieuwe "ontdekkingen"! Al jaren aan het tobben met vage klachten zoals verkoudheid, obstipatie, gewichtstoename, lusteloosheid, menstruatieklachten! 
Mijn schildklierwaarden werden regelmatig geprikt maar kreeg altijd de uitslag; net binnen de waarden maar wel richting te traag werkend! Zo'n 15 jaar geleden was de werking veel te snel en is altijd blijven schommelen, nu uit de test blijkt dat de oorzaak bijnieruitputting is, daarvoor zo'n 15 jaar geleden werkte de bijnieren achteraf overactief! 
Heb daarvoor goeie tips en adviezen gekregen! Ook wat betreft mijn allergieën zoals tarwe en koemelk! Ik ben er mee aan de slag gegaan en voel me al beter en als pluspunt verlies ik wat makkelijker gewicht, dat was daarvoor echt een strijd! Ook de menstruatieklachten zijn zo goed als verdwenen! 

In april heb ik een vervolgafspraak in Amsterdam, ben heel benieuwd naar de testen en de vooruitgang! Ook lijkt het me leuk Marijn in het echt te ontmoeten, ze heeft tot nu toe in ieder geval een positieve uitwerking, het fijne is dat je haar ook altijd mag mailen met vragen!

Anke 04-03-2014

Consult op afstand
Vorige week door Marijn op afstand laten testen, en n.a.v. Haar bevindingen per mail ermee aan de slag! Ik ben sinds een tijdje bezig met Weston Price, en was dus erg benieuwd of ik daar goed aan doe, en Jaa gelukkig wel :) dus, over een tijdje weet ik meer.....

Iris 28-02-2014

Aanbeveling!
Ik ben een paar dagen geleden bij Marijn geweest. Ik vond het fijn dat zij alle tijd voor mij nam en heel veel uitleg gaf. Zij benoemde mineralentekorten, verlaagde schildklierwerking en bijnieruitputting bij mij. Heel snel na de afspraak kwam al een uitgebreid verslag met daarin alles wat behandeld is. Hier ben ik heel blij mee als houvast om mee aan de slag te gaan, er staan duidelijke adviezen en richtlijnen in over dieet en supplementen. Ook adviezen om op een andere manier met problemen om te gaan. 

Ik kan Marijn aanbevelen aan anderen die tobben met 'vage' klachten of vermoeidheid, of als je al een lange zoektocht langs andere behandelaars achter de rug hebt. Ze is ook nog een heel prettig persoon!

Tineke 27-02-2014

Consult
In december ben ik bij Marijntje geweest. Ik wist niet wat ik kon verwachten en was een beetje zenuwachtig . De ontvangst was direct prettig en na eerst een kopje thee gedronken te hebben en wat algemene informatie uitgewisseld, mocht ik op de tafel gaan liggen. Ik heb sinds juli 2013 mijn voedingspatroon nogal drastisch veranderd had en wilde graag weten of ik op de goede weg was. Na enkele ogenblikken vroeg ze mij te gaan zitten en voelde aan mijn onderrug en constateerde dat aan de rechterkant iets miste. Dit klopt. Ik heb aan de rechter kant geen nier meer. Ik had dit niet aan Marijntje verteld en dit was voor mij het bewijs dat ik een goede keuze had gemaakt. 

De uitslag was gunstig. Ik ben goed bezig. Nog een paar kleine aanpassingen en op dezelfde weg doorgaan. De tip om magnesium vlokken te gaan gebruiken voor voetbaden en om olie van te maken om mijn benen mee in te smeren bleek een gouden tip. Geen medicijnen meer tegen onrustige benen en ik slaap als een roos. Ik ga 's avonds met plezier naar bed, en niet omdat, ik moe ben maar omdat ik zo heerlijk slaap. Ook hoef ik er 's nachts niet meer uit. Wat een luxe. 
Ik ben nu zelfs met een studie natuurvoedings adviseur gestart omdat ik meer wil weten over goede voeding en eventuele supplementen . 
Marijntje.........bedankt.

Heleen Vles 25-02-2014

"helen"
Alleen de kamer al straalt rust en harmonie uit.
En daar dan ook nog Marijn bij die van alle rommel in het hoofd en lijf een warm geheel weet te maken.
Waardevolle voedingsadviezen en energie om weer met opgeheven hoofd verder te gaan. Zij is mijn "life coach".

Celine 23-02-2014

fytinezuur
Ik ben eind november voor het eerst bij Marijn geweest, nadat ik in het najaar begon te kwakkelen met mijn gezondheid. Eerst werd ik in oktober ziek, daarna in november weer ziek, maar dat ging na twee weken ziek zijn niet echt beter. Na een hoop goede ervaringen van de eva's op facebook heb ik een afspraak met Marijn gemaakt. Ze heeft me op meerdere plaatsen extra energie gegeven, en het bleek ook dat ik overgevoelig was voor fytinezuur. Daardoor had ik een mineralen tekort. Geen wonder dat ik zo moe en lusteloos bleef. Voeding met fytinezuur moest ik laten staan, bleek dat ik dat juist veel at. En een aantal goede tips gaf ze me mee zoals Magnesiumvoetenbadjes nemen en Magnesiumolie op mijn huid smeren. 

Na een week merkte in al verbetering in mijn energie, en na zes weken had ik merkbaar veel kracht teruggekregen. Ook had ik een bijnieruitputting 95% met als gevolg last van mijn schildklier 90%. Eind januari kwam ik weer bij Marijn. Mijn mineralentekort ging vooruit, van 75% naar 85% voor magnesium, koper en ijzer, van 80% naar 85% voor zink. Ik ben op de goede weg. Helaas is er nogal wat stress op mijn werk wegens de bezuinigingen, en dat was in mijn lijf goed te merken. Ze zei dat ik 50% stress had en dat mijn bijnieren achteruit waren gegaan van 95% naar 90%, en mijn schildklier van 90% overproductie naar 90% onderproductie ben gegaan. Hier schrok ik wel van! Werk aan de winkel dus! Helaas 2 dagen na mijn bezoek aan Marijn kwam ik op mijn werk en toen begon de stress pas goed. Helaas heeft het 2 weken geduurd voordat ik weer rustig werd. Ik weet nu dat ik iets aan die stress moet doen, en daar ben ik al een aantal weken mee bezig. 
Zonder Marijn was ik er zeker verder in gezakt, want huisartsen erkennen bijnieruitputting niet. Ik vind Marijn een bijzondere vrouw, met bijzondere kwaliteiten. Ik zou haar zeker aanraden!

Kees 20-01-2014

Longproblemen kritische toestand
 Ik ben een man van 56 jaar. Al 20 jaar heb ik last van longproblemen. Eerst was de diagnose bronchitis, later longfibrose en uiteindelijk longreuma. De toestand van mijn longen is nu erg slecht te noemen. Nov. 2013 heb ik er een longaanval ( te vergelijken met een hartaanval, maar dan voor de longen) bij gekregen en heb ik een week in het ziekenhuis gelegen, waar ze uiteindelijk niet veel voor me konden doen. In al die jaren van kostbare onderzoeken in het ziekenhuis hebben deze nog steeds geen enkel resultaat voor mijn gezondheid opgeleverd. Ik ben nu zeer kortademig geworden en bij de minste inspanning ontstaat er hyperventilatie. Ik kan nu bijna niets meer en ben teneinde raad. De wereld is nu wel heel klein voor me geworden. 

Op advies van mijn vrouw heb ik me tot Marijn Antonis van Balans-Balans gewend. 3 januari ben ik bij haar in de praktijk te Amsterdam geweest voor een combinatieafspraak. Tijdens een ruim 2 uur durende sessie heeft Marijn mijn helende energie gegeven om de disbalans in mijn lichaam te verbeteren en meer in balans te brengen. Ook de tekort-test betekende een ommezwaai in mijn voedingspatroon. Alles wat er die dag door Marijn gedaan is, heb ik  thuis keurig in een document van haar ontvangen. Dat is belangrijk als naslagwerk, vooral voor de uitgebreide voedingsadviezen.

 

Het is nu 20 januari 2014 als ik dit schrijf. Ik ben dankzij de behandelingen van Marijn al een stuk opgeknapt. Ik heb weer hoop. Ik ben nog niet in de fysieke staat als van voor de longaanval in november, maar ik kan al heel wat meer en voel me al heel wat beter. Geweldig en dat na 2 weken. Deze behandeling heeft ten minste resultaat.  Zowel in de energie die Marijn aan mij gegeven heeft en de voedingsadviezen, die ik heel nauwkeurig naleef, geeft me vertrouwen in de toekomst. Ik hoop dat het herstel doorzet en dat mijn longproblemen sterk afnemen. Ik ben heel blij dat ik via mijn vrouw bij Marijn terecht ben gekomen.

Marieke 02-01-2014

voedselallergie
 Na jaren van ge-emmer met voeding ben ik er dankzij Marijn achter wat ik wel en niet kan eten. Ik wist al dat ik niet tegen melkproducten kan, maar Marijn nuanceerde dit. Blijkt dat ik wel tegen schapenmelkproducten kan en tegen rauwe koemelkproducten, maar weer niet tegen geitenmelk. Verder dacht ik dat ik een probleem had met gluten, maar nu blijkt dat ik alleen niet tegen tarwe, haver en kamut kan, en tegen de rest wel. Ik dacht gezond bezig te zijn met amandelmeel en cashewnoten. Niet dus. Maar andere noten gaan weer wel. Ik ben nu een paar weken verder en het gaat een stuk beter. Ik geniet zonder klachten van schapenyoghurt en -kaas en van speltbrood. En ik pas mijn recepten aan aan dat wat goed voor me is. Het geeft zoveel rust in mijn hoofd dat ik niet meer hoef te piekeren over wat ik nu weer niet, of juist wel kan eten. En ik ben verbluft dat er in een consult van twee uur zoveel informatie naar boven is gekomen. Marijn, ik ben je dankbaar!

Nana Rodrigues 30-12-2013

2e consult
 Ik ben op 16-12-2013 voor een tweede consult bij Marijn geweest. Alle waardes waren verbeterd (na aanpassingen in de voeding en supplementen), behalve voor de bijnieren en schildklier (90%). Daarom adviseerde Marijn mij om een supplement hiervoor te slikken. Deze heb ik besteld en nu na een week voel ik al veel verbetering. Ik had bij de eerste consult meer dan 100% fluor in mijn lichaam en nu zit ik op 85%. Door haar adviezen ben ik gaan googlen en kwam ik erachter dat ook in groene thee fluor zit. Dit dronk ik heel veel. Ik ben gelijk gestopt, ook gebruik ik inmiddels tandpasta zonder fluor. Marijn is een geweldige vrouw. Ik denk dat ik, nu na 11 jaar alternatieve circuit, eindelijk op de juiste weg zit.

EV 29-12-2013

Ervaring eerste consult
 Ik wil hier ook graag mijn ervaring met Marijn delen en bewondering uitspreken voor haar werk. Na een aantal jaar met steeds wat toenemende lichamelijke klachten (symptomen van bijnieruitputting) heb ik mijn voedingspatroon een aantal maanden geleden helemaal aangepast op basis van het Weston Price principe. Hiervoor had ik nooit stil gestaan bij het belang van goede voeding. Niet dat ik heel slecht at, maar na mijn aanpassing merkte ik toch meteen al een hele vooruitgang. Nu merkte ik ook dat ik er nog steeds niet helemaal was en ik wilde graag een meer persoonlijk voeding advies toegespitst op de specifieke behoeften van mijn lichaam, en om dus te kijken of ik wel op de goede weg zat met WAP. 

Na wat onderzoek op internet kwam ik op de site van Balans-Balans en voelde mij hierbij gelijk enthousiast om snel een afspraak te maken. Marijn reageerde snel en ik kon al binnen een paar dagen bij haar terecht in haar net nieuw geopende locatie in Amsterdam. Ondanks dat Amsterdam niet om de hoek is wilde ik geen consult op afstand om alles zo persoonlijk mogelijk te kunnen ervaren en er het maximale uit te halen. Het consult verliep uiterst gemoedelijk en het was makkelijk praten met Marijn, helemaal omdat ik mij al een aantal maanden verdiept had in voeding en supplementen. 

De adviezen en resultaten die uit de testen kwamen waren zeer treffend en kwamen duidelijk overeen met mijn klachten en ook mijn al aangepaste voedingswijze. Er kwamen ook een aantal voor mij in eerste instantie onverwachte resultaten uit, die achteraf toch wel duidelijk te herleiden zijn naar klachten of ervaringen die ik heb of heb gehad en die hadden ook niet alleen maar betrekking op voeding. Na het consult voelde ik mij erg goed en de dag erna merkte ik ook nog steeds een erg verhoogd energie niveau. 
Een aantal dagen na het consult kreeg ik een uitgebreid verslag met de resultaten en adviezen voor voeding en supplementen voor de komende periode. Ook mijn vragen met betrekking tot de voorgestelde supplementen werden zeer uitgebreid beantwoord en ik heb een duidelijk plan van aanpak om mee verder te werken. 

Ik ben zeer tevreden over het eerste consult bij Marijn en ik ga zeker terug voor de volgende stap in de verbetering van mijn gezondheid!

Iva 04-11-2013

Balans
 Ik ken Marijn al zo'n 15 jaar en ik ben erg trots op  haar dat ze al haar talenten en krachten heeft weten te bundelen in haar balans-balans praktijk. Met haar nuchterheid, eerlijkheid en haar drive om alles tot in detail uit te zoeken heeft ze bij veel mensen verbetering gebracht, zo ook bij mij. 
Marijn heeft voor mij een karmische lijn opgeheven. En ze heeft, gedurende 2 maanden, de pijn van mijn navelbreuk doen verminderen door energie te geven. En ik luister graag naar haar goede en eerlijke adviezen omtrent gezonde voeding. En bovenal: ze is een enorm fijne vriendin. Veel dank, Marijn! 
Iva, November 2013
 

Nana Rodrigues 31-10-2014

Wat ben ik blij dat ik Marijn ben tegengekomen!
 Via EVA (Energieke Vrouwen Academie) ben ik op de website van Marijn terechtgekomen. In eerste instantie heb ik dit naast me neergelegd, maar omdat ik in het reguliere traject (voor de zoveelste keer) niet verder ben gekomen, heb ik een week later toch gebeld voor een afspraak. Door het lezen van de ervaringen ben ik zo enthousiast geworden en heb toch de kans gewaagd.

Achteraf ben ik zo blij dat ik toch deze stap heb genomen (ik was al ruim 11 jaar bezig in het alternatieve circuit). Ik heb er wel baat bij gehad maar veel klachten blijven terugkomen en beletten mij in mijn functioneren. Zo verzuim ik heel veel van mijn werk.

Na 11 jaar alternatieve circuit (heeft mij handenvol geld gekost), ben ik gestopt met alle supplementen en ben ik mij gaan verdiepen in de voeding. Zo ben ik steeds meer raw food producten gaan gebruiken. En laat dat nou juist een averechtse werking hebben!

Uit de tekort test kwam naar voren dat ik een aantal dingen moet laten staan (ivm fytinezuur). Daarnaast is mijn fluor gehalte meer dan 100%! Fluor is zeer giftig blijkt en stapelt zich in je lichaam op. Hoe kom ik nou aan zoveel fluor in mijn lichaam? Nou, op de lijst die ik van Marijn heb gekregen, stond o.a. leidingwater. Ik drink zeker twee tot drie liter leidingwater per dag (dacht ik goed bezig te zijn, je moet toch veel water drinken?). Ik heb nu gelezen dat als je meer dan twee liter water per dag drinkt, je ruim twee mg fluor per dag binnen krijgt. Dat is meer dan twee keer het maximum dat een volledig gezond lichaam aan kan. Ik moet nodig mijn lichaam ontgiften!

Daarnaast is ook gebleken dat ik heel laag in mijn ijzer, zink en foliumzuur zit. Ik zit ook nog eens volop in de overgang. Geen wonder dat ik me slecht blijf voelen. Ik dacht heel heel gezond bezig te zijn en van anderen hoor ik steeds: "Als een persoon gezond is, ben jij dat wel!" Nou ik ben juist veel vaker ziek dan anderen. Door de tekorten en verstoorde opname van vitaminen en mineralen, krijg ik eigenlijk niet genoeg binnen.

Ik denk dat ik met Marijn eindelijk op de goede weg zit. Ik voelde mij ook meteen op mijn gemak bij haar. Zij is een heel warm persoon. Ik moet over twee maanden terugkomen. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat. 

Monica 22-10-2013

Behandeling
 Al jaren heb ik last van PDS, de heftigheid hiervan ging vaak op en neer, maar de laatste tijd had ik er erg veel last van. Naast veel buikpijn en een opgeblazen buik, ook slecht slapen en moe zijn. Via de FBpagina van EVA kwam ik de naam van Marijn tegen en na haar website gelezen te hebben, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Begin september ben ik voor het eerst bij Marijn geweest. Beste spannend, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar het viel reuze mee. Marijn is een hele vriendelijke vrouw waarbij ik me snel op mijn gemak voelde.
Er kwam van alles uit: gevoelig/allergie voor gluten (dus alle granen vermijden), fytinezuur, diverse fruitsoorten, amandelen, pinda's, sesam en gepasteuriseerde koemelk(producten). Daarnaast had ik verschillende tekorten. Ik moet zeggen dat het mij na afloop erg duizelde van alle informatie, maar ik kreeg al snel een verslag via de mail en kon daarna met al mijn vragen bij Marijn terecht. Dat vond ik super fijn!
Met alle aanpassingen ging ik mij al snel beter voelen. Gelijk veel beter slapen en meer energie. Mijn buik is nog steeds rustiger en veel platter.
Een paar weken geleden heb ik een griepje gehad en daarna was het slapen weer een ramp, incl. mijn energieniveau. Vorige week heeft Marijn al mijn waarden op afstand getest en ze gaan langzaam omhoog. Daarnaast heeft ze me een kleine behandeling op afstand gegeven. Vol verbazing heb ik gemerkt dat ik daarna gelijk weer beter slaap en weer meer energie heb!
Volgende week heb ik een tweede afspraak bij Marijn staan, ik kijk er naar uit.

Nanda Horst 20-10-2013

Ervaring eerste bezoek bij Marijn
  
Ik ben op 14 okt. voor het eerst bij Marijn geweest. Dat was een bijzondere ervaring waar ik tot op dit moment 20 oktober nog steeds profijt van heb en bijzonder enthousiast over ben. Mijn energie is veel beter en heb ik aan het eind van de dag nog over om privé met meer plezier dingen te ondernemen. Ook was ik meteen van mijn schouderpijn af. 

Tijdens het scannen kwam naar voren dat ik de nodige voeding intoleranties heb, wat op zich geen fijn nieuws is maar ik was wel blij met de nieuwe handvatten. Inmiddels heb ik het nodige aangepast in mijn voedingspatroon en ga ik me steeds beter voelen. 

Voor mij had Marijn een heerlijke energie en lijk ik na een bezoek bij Marijn in het dagelijks leven zelfs beter te kunnen communiceren. Binnen mijn vrienden en familiekring raad ik sommige echt aan om ook een bezoek te brengen aan Marijn. 

In december ga ik weer naar Marijn en ik verheug me er nu al op. Mijn lichaam lijkt beter te gaan werken en dat merk ik ook op een positieve manier in mijn mentale balans. 

Marijn bedankt tot zover je bent een bijzondere ontmoeting in mijn leven.
 

HSP-ertje 08-10-2013

behandeling op afstand

Al jaren had ik 'last' van een collega waar ik mee samenwerk. Een leuke meid, maar ze bezorgde me onbewust allerlei lichamelijke klachten en negatieve gevoelens zoals jaloersheid e.d. En dat past echt niet bij me en ik wist ook niet waar het vandaan kwam. Toen ik me door Marijn een keer liet 'doormeten' gewoon omdat ik nieuwsgierig was naar mijn gesteldheid en om te kijken of mijn veranderende voedings- en leefwijze enig effect had en waar eventuele tekorten zaten, kwam eruit dat er een  negatieve energie bij me zat. In eerste instantie dacht Marijn dat deze bij mij zat maar al pratende samen kwam Marijn erachter dat deze energie bij mijn collega hing. Marijn heeft de negatieve energie verwijderd en het heeft gewerkt. 

Wat een opluchting ervaar ik nu! 
Ik als HSP'er ben erg gevoelig voor negatieve energieën blijkt. 

Mijn collega zal zich hoop ik ook nog beter gaan voelen de komende tijd. Ze heeft namelijk direct een buikgriep gekregen. Dat zal ook niet voor niets zijn vermoed ik. 

Marijn super bedankt! 
Binnenkort heb ik die magnesium helemaal niet meer nodig!

Heleen Vles 09-09-2013

Vragen
Van alles lees ik op internet.
Over vitamines, enz.
Ben dan onzeker.
Stel vragen aan Marijn.
Zij "scant" .
En vertelt hoe en wat er speelt in mijn lichaam.
Het is zó fantastisch!
De manier waarop en zo secuur.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Er bestaan nog hele bijzondere, waardevolle mensen!
Ontroerend, aangrijpend, een veilig gevoel.

Angela 23-08-2013

1e keer
De 1e keer dat ik bij Marijntje kwam (juli 2013) vond ik erg spannend. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten en dacht aan een monitor te moeten. Eenmaal daar voelde ik me vrij snel op mijn gemak, maar nog steeds zenuwachtig. Eenmaal begonnen wist ik niet goed wat ik er van moest denken, ben vrij nuchter op dat gebied, maar toen zij met haar handen boven me hing voelde ik daadwerkelijk wel iets gebeuren.
Er kwam dan ook van alles uit en zelfs dat ik van mijn lipoedeem af kan komen.
Hier ben ik dan wel weer sceptisch in want tot heden is er nog niets gevonden en is het erg slopend.
Het zou natuurlijk geweldig zijn als het waar is en zou zij mijn nummer 1 zijn en optimaal prijzen, maar tot nu toe ben ik ook zeer tevreden. Ze heeft me een aantal tips gegeven en moet ik mijn voedingsstyl aanpassen, iets wat ik wel moeilijk vind.. Volgende maand ga ik weer en ben zeer benieuwd!

Harriet 20-08-2013

Effectief
Je hoeft Marijn niets te vertellen over je klachten; ze haalt ze zelf feilloos naar boven en behandelt ze met energie. Het is echt wonderbaarlijk wat ze doet. Heel reëel en werkzaam. 
De focus ligt op aanvullende voeding of juist het weglaten van voeding om tekorten aan te vullen en schade te herstellen. Het is zo fijn dat je via haar precies kunt uitzoeken wat je nodig hebt en wat niet, wat goed is om te doen en wat je moet laten. Ze heeft er een vaste klant bij!

Heleen Vles 13-08-2013

Het lichaam "scannen".
Ik, als ongeleid angstig projectiel, werd rustig van Marijn.
Zij straalt alleen maar "liefde" uit.
Ik voel mijn lichaam, na haar behandeling, als een soort van "licht, luchtig, transparant".
En dat is een weldaad!

Vriendin 12-08-2013

Rust en gevoel
Marijn is een vriendin van mij al vanaf de middelbare school, dus ik weet wat ik aan haar heb en dat ik haar kan vertrouwen. Liggend op de tafel, terwijl ze me behandelde, was wel verrassend, omdat mijn spieren vanzelf gingen bewegen. Ik maakte een soort schokbewegingen. Natuurlijk is dat vreemd, maar voor mij ook duidelijk een teken dat er iets gebeurde met mij. 
De tekorten waren ook niet opmerkelijk en sloten aan op wat ik al vermoedde. Fijn om dat bevestigd te krijgen en te horen wat ik er aan kon doen. Marijn gaf ook advies dat ik meer rust in mijn dagindeling moest brengen. Dat ik op bepaalde momenten ergens in op moest gaan waar ik mee tot rust zou komen. Ook gaf ze me een yoga oefening mee om te ontspannen. 

Een week later was er al duidelijk een heel belangrijk doel bereikt: ik ben veel meer bij mijn gevoel gekomen en heb ook heel sterk het gevoel dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen. 
Dank je wel, lieve vriendin.

Bianca Vroomen 11-08-2013

Dank je wel!
Zulke toffe vrouw vind je maar 1x in je leven. Wat zij heeft gedaan is onbeschrijfelijk en ze heeft mijn leven gered. 
Kortom ik beveel haar aan. Dank je wel xxx ze verdient het.

Janis 11-06-2013

Behandeling Marijn
Vorige week ben ik bij Marijn geweest. Marijn is een leuke lieve en aardige vrouw en je voelt je dan ook snel op je gemak! Tijdens de behandeling lig je op je rug. Marijn maakt contact met jouw lichaam die aan geeft wat hij nodig heeft. De plaatsen waar ik energie nodig had zijn ook de plaatsen waar mijn klachten zich manifesteren! Mijn lichaam had ook de tekorttest nodig. Hier was ik een beetje bang voor, omdat ik dacht heel veel tekorten te hebben gezien mijn klachten; maar het valt reuze mee :-)! De tekorten kan ik aanvullen door voeding en hoef dan ook geen dure supplementen te kopen. Sinds ik bij Marijn ben geweest ben ik opgelucht door eindelijk te weten hoe of wat. Maar door mijn grote onzekerheid blijft het moeilijk erin te geloven! Ik ben al flink aan de slag gegaan met de adviezen van Marijn en hoop dan ook op verbetering van mijn klachten! Ik ben al een stuk energieker. Over twee maandjes ga ik nog eens bij Marijn langs, ben erg benieuwd!! Tot nu toe erg tevreden over Marijn en haar behandeling!!

G.H Antonis 27-07-2013

Dupuytren remedie
Ik (69) heb Dupuytren (verkorte spier in mijn handpalm) en zodoende staan aantal vingers krom. Ik kon mijn hand niet plat op tafel leggen. Nu heb ik een zelf samengestelde olie- mix gekregen ( ingrediënten getest via kinesiologische spiertest) en na paar weken smeren kon ik al een vinger recht duwen... nu na 5 a 6 weken kan ik mijn vingers weer strekken en mijn hand plat op tafel leggen. wat een verschil!! Zelfs mijn huisarts keek met verbazing. Ik ben verbaasd en enorm blij met dit resultaat. Ik moest de totale nachtschade groep (voeding) weglaten en de op maat gemaakte mix smeren. Voor iedereen die Dupytren heeft raad ik aan langs te gaan maar ook voor overige klachten weet ze zonder dat je iets aangeeft waar de pijnlijke plekken zijn en verhelpt dit. 
Absoluut een aanrader.

Mathijs 22-7-2013

Ervaring
Via het internet ben ik in contact gekomen met Marijn. Omdat ik niet echt verder kwam met mijn vermoeidheid- en hoofdpijn klachten, wilde ik dit graag eens proberen. Ik ben vrij nuchter en was dan ook erg nieuwsgierig naar de behandeling. Nadat ze eerst heeft gekeken op welke punten ik energie kon gebruiken heeft ze daarna een tekorten test bij me uitgevoerd. Er kwamen hele interessante conclusies uit, die in verband stonden met mijn klachten. De voornaamste tekorten, waren Magnesium en maagzuur, waardoor ook andere vitaminen en mineralen tekorten ontstaan. Door de tips van Marijn ben ik daar nu mee aan de slag gegaan. 
Na de behandeling kreeg ik gelijk een fikse reactie, teken dat er echt wat in gang is gezet. Toen de hoofdpijn nog niet helemaal over was, heeft Marijn op afstand nog een keer behandelt. Wat ook erg fijn is, is dat ze erg benieuwd is hoe het nu gaat en voor vragen altijd open staat. 
AL met al voel ik me al een stuk rustiger en beter, dus voor mij de motivatie om door te gaan. Ik kan het dan ook iedereen aanraden een keer bij Marijn langs te gaan.

Frederike Cluistra 18-07-2013

ervaring bij balans-balans
Ook ik kwam via Facebook bij Marijn, eigenlijk niet voor speciale klachten maar meer uit nieuwsgierigheid. Ik ben (voorzover ik weet) redelijk gezond en het leek mij wel eens interessant om te kijken wat er misschien "beter kon".

 Tot mijn verbazing was een van de eerste dingen die ze constateerde een langdurige blessure aan mijn linkerschouder (daar kwam ik niet voor en had ik ook niet genoemd). 

Verder een aantal dingen die op zich wel logisch overkwamen en verband met elkaar hielden. Ik kreeg meteen wat voorgeschreven om te kunnen beginnen en een zoutoplossing met een zakje keltisch zeezout uit haar eigen voorraad! De volgende dag kreeg ik een uitgebreid verslag met te nemen acties. 

Zoals boven aangegeven, uitermate prettig dat iemand niet "commercieel" werkt maar echt uit het hart. Ik kon voor nog geen twintig euro de nodige spullen zelf ergens kopen en ben nu hard aan het proberen. 

O ja, die schouder hè, die lijkt zo enorm verbeterd ;), Toen ik het haar vroeg, zei ze, ja inderdaad ik heb wat met je energie gedaan!

Veronica 17-07-2013

Eerste consult
Ben bij Marijn terecht gekomen via EVA. Vraag en antwoord d.m.v. spiertesten was mij niet vreemd dus wat Marijn deed was heel "gewoon". Heb er ook veel vertrouwen in.
Er kwam een Magnesium tekort uit en een allergie voor fytinezuur en nachtschades (aubergines/paprika's/chilipeper).
Fytinezuur zit in noten, granen, peulvruchten, zaden. Dus ook in raw choclat :-(  Noten en Peulvruchten kan je weken en dan goed wassen. Dat vermindert het fytinezuur al.

Verder kwamen er nog meer dingen naar voren die allemaal haarscherp klopten.Ben pas kort geleden bij Marijn geweest en begin oktober weer een vervolg afspraak. Iets waarmee je jaren loopt, kan ook niet in een week verdwenen zijn. 

Marijn geeft vertrouwen, neemt (veel) tijd voor je en is zeker niet commercieel.
(Hetgeen best belangrijk is!!!)


Linda 13-07-2013

behandeling op afstand
Ik wil heel graag mijn ervaring met iedereen delen.
Ik zit al twee jaar verveeld met buik klachten, na vele onderzoeken en 10 kilo lichter in 6 maanden tijd was het besluit van de dokter dat er een verteringsprobleem is in mijn dunne darm. Dagelijks een tablet Pantomet een half uur voor het eten en dat was het dan. 
Ik voelde me verschrikkelijk beroerd en ben op eigen houtje zuivelvrij en glutenvrij beginnen eten. In mijn zoektocht naar receptjes (gluten -en zuivelvrij) en middeltjes op internet om van die buikklachten af te komen kwam ik Marijntje tegen op de 'energieke vrouwen' Facebook pagina. Omdat ik in Belgisch Limburg woon is het een hele afstand om even langs te gaan. 

Marijntje stelde een behandeling voor op afstand en wat een verademing. Ik voel me zo veel lichter en dat al na één behandeling!!! De steen in mijn maag is verdwenen, ik ben niet meer duizelig en heb geen migraine meer. Het heeft mij al ontzettend goed gedaan.

Anoniem 01-07-2103

Via een facebookgroep ben ik haar tegengekomen en ze blijkt precies het antwoord te zijn op mijn klachten. 

Marijn is, volgens mij, het antwoord op heel veel 'vage' klachten

H&T 30-06-2013

Aura schonen

Ik loop al jaren met vage vermoeidheidsklachten en ik was op zoek naar iemand die mij daarbij kon helpen. Toen ik via FB Marijn tegenkwam en haar website bekeek, dacht ik dat zij wel eens precies kon zijn wat ik nodig had. 

Tijdens de behandeling werd al snel duidelijk dat er iets in mijn aura zat wat daar niet thuis hoorde. Marijn heeft mij daar vrij van gemaakt. Het proces was intensief. De rustige manier van doen van Marijn en de aandacht die ze daarbij voor mij had, was erg steunend.
Een paar dagen later heeft ze mijn man behandeld omdat bleek dat hij ook iets bij zich droeg wat niet goed was en waar ik ook last van had. Hij had eenzelfde soort ervaring. Bij Marijn sta jij en de behandeling van jouw klachten centraal. Ze maakt duidelijk waar ze mee bezig is en checkt dit ook steeds. 
Met de hulp die Marijn ons na de behandeling biedt door contact te onderhouden en te vragen hoe het ons vergaat en daarnaast te checken op afstand of we nog in balans zijn, zijn we heel erg blij. Marijn is bereid om een 'commitment' aan te gaan als zij denkt/ door krijgt dat dit nodig is. 
Bedankt Marijn voor je hulp en voor je menselijkheid.

Chantal 19-06-2013

.Balans test

Erg fijn Marijn dat ik bij je ben geweest!
Kan het iedereen aanraden!
Om een voorbeeld uit de praktijk te geven; mijn huisarts geeft mij calcium tabletten ivm beginnende botontkalking , maar als ik ze slikte voelde het gewoon niet ok. Ik ben daar al een tijdje mee gestopt. En Marijn testte mij, ik had haar niets verteld!,en bleek een calcium overschot te hebben ,dat gaat op je gewrichten zitten met gevolg stramheid en stijfheid... Dus goed op eigen gevoel gestopt! En mooi dat dat eruit kwam.

 Marijn testte een magnesium tekort, dat slik ik nu en spray ook magnesium olie, en mijn gewrichten zijn al weer soepeler! Mooi toch, je weet vaak onderbewust wel veel en dan heb je soms even wat begeleiding nodig om vervolgens in de goede richting door te gaan. Marijn dank , tot onze volgende afspraak!

Desiree Brinkhorst 17-05-2013

.aanrader!
Via Facebook kwam ik in contact met Marijn en ze heeft me geweldig geholpen. Wat voor mij fijn was, dat de behandeling op afstand kon plaatsvinden. Daarna kreeg ik zeer duidelijke en uitgebreide informatie en stappen die ik kan ondernemen.
Sinds de behandeling bij mij en mijn dochter voel ik meer levenskracht, meer energie en mijn pijnklachten van mijn schouders zijn zelfs weg. Echt ik raad iedereen deze testen aan!

James van der Leij 12-05-2013

Meer energie

Al enige tijd heb ik last van vage vermoeidheidsklachten en na een consult bij Marijntje merkte ik de volgende dag dat ik meer energie had om er tegenaan te gaan. Deze trend is zich nog steeds positief aan het ontwikkelen.

Milou van Rooij- de Vries 10-05-2013

balans

Met Marijntje en mijn man deed ik jaren geleden samen een jaar lang op dindsdagavond Touch for Health opleiding. We leerden veel. Met een groepje hebben we daarna nog geregeld elkaar behandeld, wat elke keer weer leerzaam was. Marijntje was hier ook altijd bij. Samen zijn we daarna nog door gegaan met elkaar behandelen. Er komen bijzondere dingen uit, waarbij balans een belangrijk onderwerp is. Ze helpt je in balans te komen, wijst je op dingen in je leven, die daaraan kunnen bijdragen en je komt steevast beter in je vel met meer inzicht in jezelf en je leven na een behandeling. Inmiddels zijn we ook nog eens vriendinnen geworden. Bij Marijntje ben je zeker aan het goede adres.

Eline Wendel 06-05-2013

Het werkt!
Ik kwam bij Marijn omdat mijn oor dicht zat door een zeer zware verkoudheid. Na de behandeling kreeg ik ' s avonds een sms van haar: ' morgen is je oor open'. En ja, echt waar, de volgende dag ging mijn oor open. Ik vond de behandeling een bijzondere ervaring. Professioneel en overtuigend, en... niet onbelangrijk: het werkt!

Hasnae El Fahmi 25-04-2013

Pijnbestrijding
Ik heb een aantal behandelingen ondergaan. Wat ik zeer bijzonder vind is dat Marijn zonder dat ik iets aangeef pijn in spieren en gewrichten kan ontdekken door spiertesten. Verder heb ik zelf ervaren dat mijn voet behandeld werd en zo snel herstelde dat ik weer kon hardlopen. Een prettige ervaring.