Afbouwen van anti depressiva

Het afbouwen van anti depressiva is zwaar... tijdens het afbouwen keren vaak de klachten terug en het lijkt alsof je weer terug bij af bent. Echter dit zijn afkickverschijnselen die lijken op de oorspronkelijke klachten en zijn van tijdelijke aard. Veel zien dit als een terugval. Als je weet dat de afkikckverschijnselen lijken/ voelen als de oorspronkelijke klachten maar slecht ontwenningsverschijnselen zijn van het afbouwen van de anti derpessiva zijn, is dat een motivatie om door te zetten.

Voordat we gaan afbouwen check ik of alle vitamines en mineralen op orde zijn en maak ik je lichaam stressbestendiger ( o.a bijnieren) zodat je de beter met de extra stress van het afbouwen kan omgaan.

Je lichaam ervaart meer stress tijdens het afkicken en om deze extra stress op te vangen zet ik ondersteunende producten in. Zo kan je het afbouwproces ondersteunen/ vergemakkelijken. Graag help ik je hierbij.

In mijn praktijk zie ik goede ervaringen met het afbouwen van anti depressiva. Om de stap makkelijker te maken kan je dit ondersteunen met supplementen die de ergste stress, afkick-verschijnselen opvangen.

Wil jij ook je anti depressiva afbouwen? Neem contact op over de mogelijkheden.