Glutenvrije lunch-lezing

Ik hoor te vaak ... maar wat moet ik dán eten? En is het niet heel lastig om geen gluten en geen zuivel te eten... wat mag je dan wel?

Omdat ik al jaren exorfinenvrij eet (geen gluten/zuivel en soja) weet ik wat je wel en niet mag hebben en waar je kan kopen of hoe zelf te maken. Nu kan ik een lezing geven maar het leek me leuker om aan tafel terwijl we proeven e.e.a te vertellen.

Ik ga het jullie laten zien én proeven! En wel tijdens een lunch lezing! Ik laat glutenvrije producten zien en proeven en vertel waar je wat kan kopen en hoe te bereiden. Ondertussen geniet jij van een kopje thee en kan je al het lekkers proeven.

Kosten : ..... euro ( incl. koffie/ thee/ lunch en lezing)

Geef je nu op VOL=VOL

De scones van naakthaver met kokosyoghurt en vers fruit ( zie middelste foto hieronder) zijn vrij makkelijk zelf te maken en hiermee tover je de lunch om in een high tea. Welk glutenvrij brood is lekker? en kan je toch een tosti maken? En wat is het verschil tussen A1 en A2 zuivel? En kan je ook eenvoudig een taart maken zonder gluten en zuivel? Welke crackers staan altijd op mijn booschappenlijstje. En wat kan je in de broodtrommel van je kinderen doen glutenvrij? Op al deze vragen krijg je antwoord.

orthomoleculair therapeut Marijntje Antonis Amsterdam. Praktijk balans-balans geeft advies over gezonde voeding

Glutenvrije lunchlezing

Schuif gezellig aan. De eerst volgende GV lunch-lezing staat gepland op .......

orthomoleculair therapeut Marijntje Antonis Amsterdam. Praktijk balans-balans geeft lunchlezingen

Scone van naakthaver

Deze ga je proeven en krijg je het recept van mee. Zo maak je een feestje van je lunch!

orthomoleculair therapeut Marijntje Antonis Amsterdam. Praktijk balans-balans test voeding op maat via toegapste kinesiologie

Eenvoudig

Je hoeft geen keukenprinses te zijn voor de tips die je mee krijgt.