Behandeling

Vooraf stuur ik een anamneselijst ( intake-vragenlijst)

Tijdens de behandeling bespreek ik uitgebreid de intakelijst met de client. Al deze informatie geeft mij een compleet beeld van jou en jouw klachten. Zo is het van belang te weten wat je eet, hoe je slaapt, hoe je ontlasting is, hoeveel stress je hebt en hoe je reageert op bepaalde voeding of supplementen/ medicatie. Al deze informatie geeft mij aanknopingspunten voor het verbeteren van jouw gezondheid. Ik combineer : orthomoleculair, BrainQ, epigenetica, darm en energetische therapie.

Tijdens het energetische deel lig je op een massagetafel met je kleding aan en check ik de basis balans en geef waar nodig energie. Verder test ik via toegepaste kinesiologie (met een twist) of er tekorten zijn. Dit kan naast de standaard intake methode inzicht geven waar jij vastloopt.

Ik plaats ik de client en zijn/ haar klachten in zijn/ haar omgeving (epigenetica), achterhaal welke biochemische processen niet goed lopen en welke co-factoren daar bij horen. Aan de hand hiervan stel ik een behandelplan op. Hierin staan supplementen ( bijv. vitamines, mineralen etc) die ik hierbij adviseer. Ik werk met supplementen (geen chemische medicijnen) Na afloop krijg je per mail het verslag/ behandelplan.